NEXX

»RAZLIČNI, NEZMOTLJIVI, EDINSTVENI.«

Nexx boste prepoznali nemudoma, saj je »wow« faktor njihov pogon in to kar jih razlikuje od drugih.

Njihovo gorivo sta obsedenost in energija, s katerima preoblikujejo svoje oblikovalske in razvojne spretnosti v proizvode, ki jih napolnijo s čarovnijo in tako rešujejo vse izzive njihovih strank, ne glede na to, za kako velikega kupca gre.

Pri njihovih produktih gre za kombinacijo trdega dela, predanosti in strasti z najsodobnejšimi in visokotehnološkimi komponentami, ki zagotavljajo brezkompromisno varnost in kakovost.

NEXX – v več kot 60 državah po vsem svetu – z izjemnimi in vodilnimi čeladami v svojih razredih, izpolnjujejo sanje motoristov različnih stilov.ž

»MADE IN EUROPE«

Pri podjetju NEXX so ponosni, da so eden redkih oz. zadnjih proizvajalcev čelad v Evropi, ki imajo svojo 100% proizvodnjo na Portugalskem.

Toda zakaj se podjetje odloči za ohranitev proizvodnje v EU na tako konkurenčnem trgu, z višjimi stroški dela in socialnimi stroški, ob tako visokem povpraševanju in doseženemiu vrhu?

Odgovor je preprost – verjamejo, da imajo vsa svoja znanja skoncentrirana na enem mestu; to pa ne samo, da jim omogoča ohranjati svoje edinstvene filozofije, temveč tudi to, da ob razvoju in izdelavi, svoje čelade poznajo navznoter in do potankosti,  tako da jih lahko bolje izboljšujejo in nudijo podporo, kot bi jo kdorkoli drug. Prav tako jim »in-house« proizvodnja omogoča večjo prilagodljivost in hkrati zagotavlja višjo raven kustomizacije in servisiranja.

“A SMART FACTORY”

Dandanes stranke zahtevajo fleksibilnost, strokovnost in hitrost. Kupci pričakujejo, da bodo njihova naročila dostavljena včeraj – in to strokovno kakovostjo.

V koraku s časom trenutnih trendov v avtomatizaciji in izmenjavi podatkov v proizvodnih tehnologijah, je podjetje ustvarilo t.i. »SMART FACTORY« (pametno tovarno): znatno zmanjšanje časa vstopa na trg, znatno izboljšanje fleksibilnosti, povečanje kakovosti, z zmanjšano porabo energije in virov.

Izboljšanje procesov, optimizacija zalog, prvorazredna kakvost in ostali »game-changers« so postali njihov standard.

Pri njihovem »MADE IN EUROPE«, ne gre zgolj za visoko kakovostne čelade in zaščito glave, temveč tudi za spoštovanje socialnih in okoljskih vprašanj.

OGLED PONUDBE